Partnership of business concept. Group of businessperson. Customer support. Teamwork.

TECH LEAD

Tee työtä, jolla on yhteiskunnallistakin merkitystä!

Mitäpä jos..

Sinun työlläsi lyhennettäisiin potilasjonoja tai mahdollistettaisiin, että hoitohenkilökunta voi keskittyä varsinaiseen työhönsä byrokratian sijaan. Entäpä, jos työsi avulla lääkäripalvelut eivät tarvitsisi lääkärissä käyntiä, vaan osa palveluista voitaisiin toteuttaa etäyhteyden avulla.

Kiinnostaisiko sinua kehittää ohjelmistopalveluita terveydenhuollon tämän päivän tarpeisiin nykyaikaisilla ratkaisuilla ja työskennellä porukassa, jossa ihminen on ihminen, ei vain luku tuloslaskelmassa. Tätä ja paljon muutakin asiakkaallamme Terveystalolla olisi nyt tarjota osaavalle henkilölle. Vaikka vastuuta onkin tarjolla repullinen, niin arvostamme osaamista ja motivaatiota pelkkiä työvuosia enemmän.

Työtehtävä

Tech Leadin roolissa pääset sekä ohjelmoimaan, että ohjaamaan tiimin tekemistä. Suunnittelet yhdessä tiimisi kanssa toteutettavat ratkaisut, pääset vaikuttamaan käytettäviin tekniikoihin ja varmistat, että koodi on koko porukalla ns. hyvän ohjelmointitavan mukaista. 

Tehtävä ei ole varsinaisesti esimiesrooli, mutta jonkin verran työnjohdollisiakin vastuualueita siihen kuuluu. Katsot, että tekemistä riittää tiimin jäsenille ja autat heitä tarvittaessa myös ongelmatilanteissa. Yksin sinun ei tarvitse koko vastuuta kantaa, sillä tiimissä on osaavaa väkeä, joilta saat sekä sparrausapua omaan tekemiseesi, että ideoita toteutettaviin ratkaisuihin. Sopiva tausta haettavaan rooliin on esimerkiksi ohjelmistoarkkitehti tai senior-tason ohjelmistokehittäjä.

Näidenkin parissa pääset meillä työskentelemään:

·       Node.js

·       Kubernetes

·       Typescript

·       Google Cloud

·       PostgreSQL

·       React Native

·       Microservices

·       Terveysteknologia

Tämä on erinomainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan siihen, millaisia terveydenhuollon järjestelmiä meidän kaikkien hyväksi kehitetään tulevaisuudessa. Näitä vastaavia rooleja ei ole liian usein tarjolla, joten nyt kannattaa olla mukana rakentamassa terveydenhuollon tulevaisuutta.

Lisätietoa rekrytoinneista antaa Tomi Sivil (tomi.sivil@nordictalent.com, 0400 358 878).