OHJELMISTOKEHITTÄJÄ, PHP

Partnership of business concept. Group of businessperson. Customer support. Teamwork.
Sijainti: Jyväskylä, Tampere, Helsinki tai etätyö

Työpaikkasi


Huikea työporukka, mielenkiintoiset tehtävät ohjelmistokehityksessä, mahdollisuus päästä työskentelemään kryptovaluuttojen parissa, yhdessä tekeminen ja työkavereiden tuki, kunnollinen työtehtäviin perehdyttäminen..


Miltä alkaa kuulostamaan? Voisiko tuo työyhteisö olla seuraava askel sinun työurallasi?


Tässä tehtävässä pääset sukeltamaan kryptovaluuttojen kiehtovaan maailmaan osaavien työkavereiden ja sopivan haastavien koodaustehtävien parissa. Aidosti litteä organisaatio antaa mahdollisuuden tehdä nopeitakin päätöksiä ja tiimin kehittää toimintoja järkeväksi katsomallaan tavalla. Tiimin jokaisen jäsenen mielipidettä kuunnellaan ja hänen halutaan antavan oman merkittävän panoksensa kehitystyöhön.


Näidenkin asioiden parissa pääset tässä tehtävässä työskentelemään:


·       PHP

·       SQL / MySQL

·       tietokannat

·       Linux

·       API-rajapinnat

·       Golang

·       Microservices

·       kryptovaluutat


Tämä on herkullinen paikka päästä kehittämään palveluitamme haluttuun suuntaan ja vaikuttamaan, millaisia ratkaisuja tulevaisuudessa toteutamme. Yritys tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Tiimi tuo soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Tuotko sinä kenties meille sen puuttuvan palasen? Nyt kannattaa hakea!


Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Talentilta Tomi Sivil, tomi.sivil@nordictalent.com, 0400 358 878.